14 Şubat 2014 Cuma

Dünyam Seninle Dönüyor

Gidilen onca ülke,  gezilen onca şehir. .
Hicbiri seninle kesfetmeye basladigimiz dunyalar kadar renkli degil.

Sen hayatimiza girdiginden beri herseyimiz sen oldun. Gecemiz, gunduzumuz, mutlulugumuz, tedirginligimiz..her gun seninle açılan yeni bir kapıdan gecerken nasilda mutluluktan basimiz donuyor...

Kizimiz bugun guldu, bugun daha cok yedi,bugun sanki biraz durgun,bugun doktor kontrolu derken hayatimizin merkezi oldun. Senin olmadigin zamanlar ne kadar da eksikmis meger.

Eger sen olmasaydin hala geceleri deliksiz uyuyabiliyor olacaktik, ise gidip eve gelip ayaklarimizi uzatip butun gece istedigimiz filmleri basindan sonuna kadar izliyor olacaktik..
orada ya mikrop kaparsa, bugun sanki soguk  telasina kapilmadan haftasonu istedigimiz yere gidecektik, o cok gormek istedigimiz film gosterime girer girmez istedigimiz saat sinemada olacaktık, basladigimiz bir bardak cayi sicak sicak icebilecektik..

Ve fakat...
O kucuk ellerinle parmagimi tutarken ki hissettirdiklerin, geceleri kalktiginda gozlerime merhamet dolu bakislarin, guldugunde icimdeki tarifsiz mutluluk firtinasi, başbaşa kaldigimiz o saatlerde emerken verdigin huzurun zerresi, gulusunle evimizdeki o tarifsiz neşe hayatimizda olmayacakti...ve hayatımız nasıl da eksik kalacaktı.

Iyi ki varsin, iyiki hayatimizin tam ortasindasin!
Dunyanin butun renklerini toplasam esittir Sen eder benim melegim...

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder